Számlanyitás,Bank of China, Megbízható bank?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 14:27
1/8 anonim válasza:
Hát én ott biztos nem nyitnék, szerintem nem annyira
2/8 anonim válasza:
És miért akarnál te a bank of csingcsungnál számlát?
3/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam bankot váltok és átvinném az összes megtakarításomat
2023. júl. 24. 14:52
6/8 anonim válasza:
Nekem a vállalkozói számlám van ott, a Personal Statement Account-ról (az egyetlen elérhető magánszemélyként) annyira sokat nem tudok.
Ami fix, hogy az csak RMB (CNY) számla, tehát lesznek váltási költségeid.
Én azt mondanám, hogy menj be és egyeztess velük.
Segítőkészek. Professzionálisak és lényegretörőek (magyar szemmel "bunkónak"/"hidegnek" tűnhet), de segítőkészek.
A probléma az, hogy nézhetsz akármilyen bankmonitort, bank360-at, kismillió összehasonlító oldalt, a legtisztább még mindig az, ha bemész azokhoz akik érdekelnek és személyesen kérsz ajánlatokat.
7/8 Paczalos István válasza:
Gondolom, export-importtal akarsz foglalkozni, azért akarsz náluk számlát nyitni..
8/8 anonim válasza:
Az összes Bankot el kell felejteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!