SMS-t kaptam a [MAGYAR POSTA] nevében, de semmilyen csomagot nem várok, ez valami átverés lesz?
Figyelt kérdés
[MAGYAR POSTA]: Üdvözöljük, csomagja kézbesítésre vár. Erősítse meg adatait a szállításhoz, kövesse az alábbi linket:
2023. júl. 14. 18:23
11/12 anonim válasza:
Ez így igaz kedves kérdező, nagyon résen kell lenni ilyenkor. De van aki bedől neki és későn kapcsol mikor már leemelték a pénzt a számlájáról. Úgy tudom ilyenkor ha saját maga adta meg az áldozat a banki adatait akkor ilyenkor a bank semmit se térít meg az áldozatoknak, csak abban az esetben ha nem saját hibájából adta meg (pl. a hackerek a banknál találtak egy rést és tömegesen emelik le sok embertől egyszerre a pénzt).
12/12 A kérdező kommentje:
Óriási szerencsém akkor, hogy az én számlámon soha semmi pénz nincs, így ha hibázok, akkor sem tudnak mit leemelni róla.
2023. júl. 16. 15:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!