Hogyan tudok bankkártya helyett mobillal fizetni?

Figyelt kérdés
Milyen alkalmazás kell hozzá? Jó az alap otp app?

2023. júl. 7. 19:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Androidos.
2023. júl. 7. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Öreg hiba.
2023. júl. 7. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
2023. júl. 8. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Én google pay-t használok.

Bár van nekem is OTP-m, azt hallottam ott csak Simple-el lehet érintéssel fizetni. Viszont nem vagyok hajlandó azt parkoláson kívül másra használni, így van Revolut-om amit mindig töltögetek az OTP-vel.

Ott az appban 1 gombnyomással hozzá lehet adni a kártyát a google pay-hez. Annyi, hogy legyen az nfc mindig bekapcsolva, ha már sikerült hozzáadnod a kártyád. (De amúgy könnyen lehet, hogy az OTP-t is tudod használni google pay-el)

2023. júl. 8. 12:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Főleg az utsó' 2-nek. Kipróbálom ezeket az opciókat. Az első napokban viszem magammal a bankkártyám is, hátha beégek a helyszínen a mobilos fizetéssel, próbálgatni fogom. Az NFC be van kapcsolva, az OTP appom is megvan, a a Playen hozzá van rendelve kártya, simple classicom is van, mert amúgy is használom a mobiljegy miatt, majd csak működik valamelyik. Köszönöm szépen.
2023. júl. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!