Hogyan tudok bankkártya helyett mobillal fizetni?
Figyelt kérdés
Milyen alkalmazás kell hozzá? Jó az alap otp app?2023. júl. 7. 19:16
1/15 anonim válasza:
Én csak oda szoktam tartani a telefonom a terminálhoz és már jön is az értesítés, hogy kifizettem.
Nem bonyolult.
2/15 A kérdező kommentje:
De előtte nem kell belépni az otp appba?
2023. júl. 7. 20:02
3/15 anonim válasza:
A bankod alkalmazása, NFC bekapcsolása az applikációban és a beállításoknál kell bekapcsolni. Újabb telefonokon már van NFC (kb. 5 évet érts az újabb alatt).
4/15 anonim válasza:
Simple app a legegyszerűbb hozzá
5/15 A kérdező kommentje:
Simple classic-ban a telefonszámomra küldött kóddal aktiváltam az érintéses fizetést, illetve a telefonom beállításaiban bekapcsoltam az NFC-t. Meg alapértelmezett fizetőalkalmazássá tettem a simple classicot, ha már felajánlotta a rendszer. Elvileg akkor csak ennyi, Már lehet vele fizetni?
2023. júl. 7. 20:55
6/15 anonim válasza:
@2
Nincs is OTP-appom.
Soha nem is volt.
Soha nem is lesz.
7/15 A kérdező kommentje:
#6 Akkor nem is az appban lévő profilt ismeri fel a terminál, hanem a telefonban lévő sim telefonszámát és azt kéri le az otp adatbázisából, hogy melyik folyószámlához van rendelve?
2023. júl. 7. 21:04
9/15 anonim válasza:
#5: igen.
#7: nem, nem a sim kartyadat es nem a telefonszamodat ismeri fel a terminal, hanem a fizetesre hasznalt app tarol azonosito kulcsokat a regisztralt bankkrtyadhoz.
10/15 anonim válasza:
A sztori ott kezdődik, hogy iPhone-od van vagy androidos telefonod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!