Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 300.000 Ft-os fizetés mellett...

300.000 Ft-os fizetés mellett mekkora hitelt lehet bevállalni a valóság talaján maradva?

Figyelt kérdés

Mondjuk 10-15 éves futamidő esetén?

Lakást szeretnék venni, van 35 millióm félrerakva, de Budapesten ennyiért még semmi sincs.

Én olyan 10-15 millióig nézegettem, de ennek is elég magas a törlesztője. Mellette nem sok pénz marad élni is

2023. júl. 7. 15:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

De mi köze a kérdésnek ahhoz, hogy van aki többet visz haza?

Egy kőműves is többet visz haza 300e ft-nál, aztán 50 éves korára olyan rokkant lesz reuma szempontból, hogy a konyháig nem képes kimenni protézis nélkül.

Szellemi munkát végzek, jelenleg ennyi a fizetés érte, nehogy már én szégyelljem még magam a végén érte, hogy alacsonyak a bérek Magyarországon.

Tele van lehetőségekkel Budapest, az összes vidéki városban van 10-20 szellemi munkát adó álláshirdetés, aki nem hiszi nézze meg a profession.hu-t. Budapesten az EGÉSZ ország munkakínálatának 50%-a van. Nincs miről beszélni szerintem.

Jelenleg is Budapesten élek, szóval nem is értem ezt a vidéki tukmálást, teljesen eltértünk már a kérdéstől.

2023. júl. 7. 16:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"De mi köze a kérdésnek ahhoz, hogy van aki többet visz haza?"

Nem a kérdéshez van köze, hanem a 6. válaszodnak, ahogy fel is van tüntetve a hozzászólásban.

2023. júl. 7. 16:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szellemi munkát végzek, jelenleg ennyi a fizetés érte, nehogy már én szégyelljem még magam a végén érte, hogy alacsonyak a bérek Magyarországon."

"Jelenleg is Budapesten élek, szóval nem is értem ezt a vidéki tukmálást, teljesen eltértünk már a kérdéstől."

Mert egyértelműen leírtad, hogy a 35 M-s budapesti lakás nem elég jó neked, 50 milliós kell.

Egy ugyanolyan ingatlant 1 órányira Pesttől megkapsz 30 alatt vagy akár 25 alatt.

Szellemi munka - az 50%-ban home office szokott lenni, nálunk már az önkormányzat is home office-ban van, ezért ez egy javaslat, hogy így működhet hitelfelvétel nélkül is, amit szeretnél.

2023. júl. 7. 16:44
 14/24 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem, 35 millióért 1 szobás lakások vannak.

50 körül van egy 2 szobás, mivel Budapesten 800e ft az alja kb a nm árnak, tehát ki lehet matekozni, hogy egy 50 nm körüli mennyi minimum.

Ha már ilyen nagy a tőke, akkor nem hiszem, hogy annak a harmadával számított hitelösszeg olyan magas volna.

Sokan a csokot azért veszik fel, hogy legyen önerőjük, ez a 35 millió nem kevés, jóval az átlag fölött vagyok bebiztosítva.

2023. júl. 7. 16:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14: Minden oldalról megkaptad a választ, kéne használni a kapott infókat!

Nem "hiszem, nem hiszem" kategória már, ott van a kalkulátor!

2023. júl. 7. 16:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, hogy nem, 35 millióért 1 szobás lakások vannak."

Légyszi, mutasd meg a találati halmazodat (linket), megmondom, mit állítottál be rosszul hogy nem jöttek ki a 2+ szobás 35 M alatti lakások.

2023. júl. 7. 16:56
 17/24 anonim ***** válasza:

Esetleg ami még hasznos infó lehet neked: mostanában már 20% alkuk mennek, úgyhogy a keresőt ne 35-re állítsd be!

Legalább 40 M-ra, de én még följebb is próbálkoznék.

2023. júl. 7. 16:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, nekem ez a halmazom van.

[link]

50-60 nm-esek 27-28-tól, és ez irányár.

2023. júl. 7. 17:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Lakást szeretnék venni, van 35 millióm félrerakva, de Budapesten ennyiért még semmi sincs."

"Persze, hogy nem, 35 millióért 1 szobás lakások vannak.

50 körül van egy 2 szobás, mivel Budapesten 800e ft az alja kb a nm árnak, tehát ki lehet matekozni, hogy egy 50 nm körüli mennyi minimum."

Vegyük észre azt is, hogy menet közben megváltoztattad a kijelentésedet.

Először még egyáltalán nem volt 36-ért lakás, aztán már volt, de csak egyszobás..

Egyik sem igaz.

2023. júl. 7. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem Budapestország vagyunk"

Ez igaz, de nem muszáj hízlalni a vízfejet. Egyrészt se szeri se száma a homeoffice munkáknak, másrészt megyeszékhelyeken (különösen pl Győrben) bőven van jó meló.

2023. júl. 7. 17:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!