Miért küld az OTP sikertelen vásárlás smst?
A múlt héten és a mai napon is kaptam 1-1 sms-t az otp-től, amiben sikertelen vásárlásra hívják fel a figyelmemet. Valaki megpróbált fizetni a kártyámmal?
Egyszer a lírában akartak fizetni cirka 5000ft-ot, ma meg vonatjegyet akartak venni.
Ez mi lehet?
A kártyám nálam van, ha utalni akarna valaki, akkor meg küldené nekem az internetes kódot az otp.
Ahhoz, hogy valaki interneten vásárolni tudjon bankkártyával, nem kell hozzá a kártya, csak a kártya adatok és sajnos ma már vannak olyan profi csalók, akik kikerülik még az sms azonosítást is.
Ha esetleg a közelmúltban vásároltál valahol a neten bankkártyával, ahol meg kellett adni a kártyaadatokat, elképzelhető, hogy csalókhoz kerültek az adataid. SOS menj be az OTP-be és tisztázd, mik ezek a próbálkozások.
Ma bemegyek az otp-be.
Csak az fura nekem az egészbe, hogy ha valaki meg is szerezte az adataimat, akkor miért vonatjegyre próbálja költeni meg könyvekre? :D
Az bankban se értették mi lehet.
Azt mondták hagyjam rá. Amíg nem sikerül fizetnie, addig felesleges foglalkozni vele.
Azóta nem történt meg a dolog.
3-as
Kicsit egyébként el is szomorodtam, hogy valaki miattam nem jutott haza és még olvasni se tudott egy jót :'( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!