Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sikertelen kártyás vásárlásnak...

Sikertelen kártyás vásárlásnak mi az oka?

Figyelt kérdés

Egy játékban akartam vásárolni prémiumot dolgokat.

A játék weboldalára be voltam jelentkezve, ki volt választva a megfelelő összeg, beírtam a nevem(ékezetes karaktereket nem engedett) ahogy tudtam, aztán kérte a kártyaszámot, a CSC számot, ami a kártya hátoldalán lévő 3-4 számjegyű rövid szám, kérte az expiration date-et, ami a kártya lejáratának dátuma, ezt nem találtam, de úgy tudom 4 évre szól a kártyám, ezért csak megkerestem, hogy mikor kötöttem a szerződést a bankkal amikor kaptam ezt a kártyát, és ahhoz számítottam 4 évre a kártya lejártát.

Mastercard-om van, a játékban ilyennel is lehet fizetni (Visa, Mastercard). A kártyaszámot egybe írtam be szóközök nélkül, biztos nem ez jelentette a problémát, de kétszer próbálkoztam és mind a kétszer 220 Ft-ot levont a számláról, szóval többet nem próbálkozok, amíg nem tudom a probléma okát.

A country/region-nál a Hungary volt bejelölve, szóval ez sem okozta a problémát, illetve ha valamit hiányosan töltöttem volna ki, azt jelezte is volna, ha tovább akarnék lépni.

Már vásároltam erről a számlaszámról, ezzel a kártyaszámmal neten keresztül Steam-en játékokat még ősszel. Akkor sikerült, és nem volt vele semmi baj. Nem tudok róla, hogy zárolva lenne a számlám, van rajta pénz, igaz nem sok, de van.

Azt írta ki vásárlás után, hogy:

"We're sorry, but we can't perform transactions to this credit card. Please load a different one."

Nem írtam félre a kártyaszámot, szóval nem ez a probléma. A játék elvileg engedélyezi, hogy Magyarországról vásároljunk prémium dolgokat, régebben már vásároltam erről a játékról, nem sokkal azelőtt, hogy Steam-en is vásároltam volna, és akkor sikerült a vásárlás, nem volt belőle probléma. Nem Steam-es játékról van szó. Nem tudom mennyire lényeges, de az SWTOR-ről van szó.

2020. febr. 7. 13:57
 1/6 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy van annyi pénz a számlámon, hogy a vásárlás lehetséges legyen, és az OTP banknál vagyok.

Kapok sms-t, ha levonnak összeget a számlámról, és mindössze kétszer vontak le 220 forintot a két próbálkozásom alkalmával. Vásárolni nem tudtam semmit.

2020. febr. 7. 14:01
 2/6 A kérdező kommentje:
A szüleim nem örülnek neki, ha vásárolgatok, de nem nagy összegekről van szó, illetve a saját nevemen van a bankszámlám. Nincs sok pénz rajta, kb. csak annyi, amit a szüleim ráraktak számlanyitáskor, annak is csak egy kis részét 770 Ft-ért akartam volna vásárolni prémiumot.
2020. febr. 7. 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:
A játékon belül európai szerveren vagyok,nem tudom ez mennyit befolyásol, de tudtommal nincs semmi olyan, ami miatt ne tudnék vásárolni.
2020. febr. 7. 14:07
 4/6 A kérdező kommentje:
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.
2020. febr. 7. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rosszul tippelted meg a lajartai dátumot. Nézd meg a kártyát, mi van rajta.
2020. febr. 7. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. febr. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!