3ból 1et lehet csinálni?
Már késő, időben kellett volna gondolkozni, és legfőképp fizetni.
Te is azt gondoltad, hogy a hitel az ingyen pénz?!
Nem azt gondoltam. Csak tudod elege lett a férjemnek a családosdiból 3 gyerek mellett és nyilván egyedül nem tudtam már fizetni. Szóval szállj már magadba meg mielőtt ilyen stílusban kommentelsz.
Köszi
Próbálj megegyezni a követeléskezelő/végrehajtó céggel. Ha van fizetési hajlandóság, akkor nem fogják tiltani a fizetésedből.
"nyilván egyedül nem tudtam már fizetni"
Ezt nyugodtan jelezhetetted volna a bank felé, ugyanis több opció is van fizetési nehézség esetére.
#7 Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy apuci volt a fő kenyérkereső, és az ő keresetére vették fel a hitelt és gyártottak le 3 kölyköt, aztán történt valami, apuci meg lelépett és anyuci gyenge jövedelme nem elég a három gyerekre és a hitelre is.
Szóval apucit kellene itt elsősorban előkeríteni, de anyuci is láthatta volna, hogy gondok vannak, ha pl. nem volt megtakarítás vagy apuci kezelte a saját jövedelmét, de a hitelt meg anyuci számlájáról vonták...
Mennyi okos 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jóég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!