Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 16 évesen milyen bankszámlát...

16 évesen milyen bankszámlát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék bankszámlát nyitni 16 évesen, de nincsen ötletem. Nektek melyik vált be legjobban? ~100.000 forintot raknék rá összesen. Nincsen semmilyen kiindulási pontom. HA van nektek milyen van? És mik az előnyei. Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 10. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
MKB student bankszámla. Teljesen ingyenes és havonta kétszer bármelyik bank automatájából vehetsz fel pénzt.
2010. okt. 10. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Az is fontos szempont, hogy ha automatát fogsz használni, van e a közelben. Szerintem a neten nézd át a legtöbb bank ajánlatát, és a kamatot is.
2010. okt. 10. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Nekem OTP Junior van.

Minimálisak a díjai, és nagy előnye, hogy tele van az ország az automatáival.

Én rendszeresen használom a kártyám, mivel nem szívesen hordok magamnál sok készpénzt. Emiatt gyakran veszek fel pénzt, ami mindig a bank saját automatájából a legolcsóbb.

Sok fiók is van, így könnyen találok egyet, ha valamiért kell.

Ha te is sokat fogod valószínűleg használni, akkor mindneképp ezt ajánlom. Szokás az otp-t szidni, és tény, hogy sok számlája elég lehúzós, de a junior nem ilyen, azt bátran merem ajánlani :)

2010. okt. 10. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
OTP-t NEEEEEEE!!!!
2010. okt. 10. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem OTP-nél és CIB-nél van számlám. Ha folyamatos pénzmozgás van rajta, naponta megy rá pénz, és utalsz is róla, akkor CIB, ha csak tárolod a pénzed, akkor OTP!

Előttem lévő meg egy idióta.

2010. okt. 10. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:

ANnyira nem idióta aki azt mondja, hogy OTP-t ne. Junior számlánál még lehetnek kedvezmények, viszont az egyik leglehúzósabb bank az összes közül. Tény viszont az is, hogy a legrégebbiek és megbízhatóak.

Keress rá a neten a diákkedvezményes bankokra. Az OTP mellett a K and H -nak is van TRambulin számlacsomagja.

2010. okt. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!