16 évesen milyen bankszámlát ajánlanátok?
Nekem OTP Junior van.
Minimálisak a díjai, és nagy előnye, hogy tele van az ország az automatáival.
Én rendszeresen használom a kártyám, mivel nem szívesen hordok magamnál sok készpénzt. Emiatt gyakran veszek fel pénzt, ami mindig a bank saját automatájából a legolcsóbb.
Sok fiók is van, így könnyen találok egyet, ha valamiért kell.
Ha te is sokat fogod valószínűleg használni, akkor mindneképp ezt ajánlom. Szokás az otp-t szidni, és tény, hogy sok számlája elég lehúzós, de a junior nem ilyen, azt bátran merem ajánlani :)
Nekem OTP-nél és CIB-nél van számlám. Ha folyamatos pénzmozgás van rajta, naponta megy rá pénz, és utalsz is róla, akkor CIB, ha csak tárolod a pénzed, akkor OTP!
Előttem lévő meg egy idióta.
ANnyira nem idióta aki azt mondja, hogy OTP-t ne. Junior számlánál még lehetnek kedvezmények, viszont az egyik leglehúzósabb bank az összes közül. Tény viszont az is, hogy a legrégebbiek és megbízhatóak.
Keress rá a neten a diákkedvezményes bankokra. Az OTP mellett a K and H -nak is van TRambulin számlacsomagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!