Készpénz befizetés K&h atm be,egyben kell beletenni a nyilásba ,ha egymillió ft ot akarok betenni?
Ugy lattam amin én akarok, nem boritekos.
Koszonom, akkor egyesevel.
Mi rendszeresen fizetünk be ATMen (K&H)
Boríték nélkül, egyben kell betenni a nyílásba (nem oda, ahol kiadja neked felvételkor) a pénzt, az automata átszámolja és jóvá kell hagynod, hogy annyi-e az összeg.
A sérült, gyűrött, sarkán behajlott bankjegyet nem fogadja be, visszaadja.
1 milliót meg nem tettünk be egyszerre, de 850ezret igen.
K&H ATM-en keresztül befizethető bankjegyek maximális száma
200 db bankjegy / tranzakció
Készpénzbefizetésre alkalmas címletek
500 Ft, 1 000 Ft, 2 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft, 20 000 Ft
(BETÉTI BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY
TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE
Hatályos: 2023. április 1-től)
Fentieket nézve: 200 db x 20.000.- Ft = 4 milliót betehetsz egyszerre.
Egyszerre max 200 db pénzt tehetsz be.
Ha 5, 10 vagy 20ezresekben akarod betenni azt az 1 milliót akkor egyben is beteheted. Ha ettől kisebb címletben van a lóvé akkor több tranzakció kell.
Az se baj ha vegyesen vannak bankók. Egyszerre berakhatsz 5, 10, 20 stb ezrest is. Szétválogatja a gép.
Ami fontos: egyszerre max 200 db és ne legyen szakadt, ragasztott, gyűrött stb. Velem többször előfordult, hogy a kötegben az egyik bankó sarka be volt hajolva. Azt egyből visszadobta. De miután kihajtottam, a következő tranzakciónál bevette. Ezért többször előfordult, hogy betettem 149 20ezrest, majd a következő tranzakciónál 1db 20ezrest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!