Ha az OTP mobilalkalmazással kifizettem a csekkeket QR kód beolvasással, ugyan annak kell lennie a fizetőnek a neve mint akinek szól a számla?
Figyelt kérdés
Kifizettem vele az áramot, gázt, közösköltségets stb... Erre most mindegyikre kaptam egy egy levelet hogy haladéktalanul fizessem be őket. Most akkor fizethettem ki mégegyszer az összeset? Pedig OTP bank levonta tőlem, emailbe a posta is visszajelzett.
Az a probléma, hogy amik kijöttek csekkek azok egyike sem az én nevemre szólt, de én ennek ellenére saját nevemmel ellátott számlámról kifizettem? Mert most megint kifizetni 90 000 forintot azért elég meredek, tekintve hogy már OTP bankkal kifizettem.
2023. ápr. 18. 20:35
1/4 anonim válasza:
Mindegy hogy ki fizeti be a csekket.
4/4 anonim válasza:
Nem ez a gond, ha van egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!