Internetes csalàs-a bank nem hajlandó kártérítést fizetni-érdemes pénzügyi békéltető testülethez fordulni?
Van rendőrségi feljelentés és a banknàl panaszt nyújtottam be még az eset napján, de úgy érzem, hogy csak felesleges köröket futottam, mert ugyanott tartok, mintha nem tettem volna semmit.
Belefáradtam ebbe az egészbe már. Vajon érdemes lenne ehhez a pénzügyi békéltető testülethez kérelmet benyújtani, illetve a banki eredményt és a rendőrségi jegyzőkönyvet rendelkezésükre bocsátani? Ha valakit esetleg érdekel a teljes történet és van kedve segíteni, tanácsot adni azzal privàtban megosztom.
Kedves kommentelők!
A pénzügyi békéltető testületnek köszönhetően a bank jóváírta a teljes kárt a bankszámlàmon.
Fordulhatsz igen!
Én a teljes összeget visszakaptam, sőt még az utalás költségét is.
Tavaly április 12-én történt az eset és augusztus 11-én utalta vissza a bank.
Nagyon sok pénzt sikerült levenniük?:(
Köszi 😅😅🤣🤣🤣
Igazából fogalmad sincs az ügyről:)
De kit érdekel mostmár az egész, nem hatnak meg az ilyen kommentek 😀
köszönöm válaszod.
Másnak igen lehet ilyen véleménye, de szerintem ha ő is így járna hogy egy tévedésből elveszítené minden pénzét akkor ő is megtenne mindent azért hogy visszakapja.
Az a helyzet hogy tuti ilyenben a bankok is benne vannak, nem lehet egy csaló ennyire pontos mindenben.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!