Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Internetes csalàs-a bank nem...

Internetes csalàs-a bank nem hajlandó kártérítést fizetni-érdemes pénzügyi békéltető testülethez fordulni?

Figyelt kérdés

Van rendőrségi feljelentés és a banknàl panaszt nyújtottam be még az eset napján, de úgy érzem, hogy csak felesleges köröket futottam, mert ugyanott tartok, mintha nem tettem volna semmit.

Belefáradtam ebbe az egészbe már. Vajon érdemes lenne ehhez a pénzügyi békéltető testülethez kérelmet benyújtani, illetve a banki eredményt és a rendőrségi jegyzőkönyvet rendelkezésükre bocsátani? Ha valakit esetleg érdekel a teljes történet és van kedve segíteni, tanácsot adni azzal privàtban megosztom.

2023. máj. 15. 08:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelők!

A pénzügyi békéltető testületnek köszönhetően a bank jóváírta a teljes kárt a bankszámlàmon.

2023. aug. 12. 10:27
 22/26 anonim válasza:
Kedves kérdező, jó azért olvasni ilyet hogy a csalásból ellopott pénzed visszakaptad pedig a bank megállapította te vagy a hibás. Sajnos én is ilyenbe futottam bele, igen mindenki elmondja ne adj meg adatokat, milyen hülye vagy hogy bedőltél ilyenbe, de sajnos ez történt, nem vagyok hülye ember, csak épp fáradt voltam sok mindenre figyeltem, és csak vitt magával a láncolat fel sem fogtam miket töltök, csak mikor jött a lehúzó SMS. Nekem az volt a fura hogy megadtam igaz a kártya adataim, mert ugye hakaját rendelek ott is meg szoktam, még sem lopják le a pénzem, de itt meg olyan összegek mentek le hogy nem értem a bank miért nem kért megerősítő kódot a kártyás netes fizetéshez. Szerinted ezzel fordulhatok a békéltetőhöz? Neked hogy sikerült?
aug. 13. 23:27
 23/26 A kérdező kommentje:

Fordulhatsz igen!

Én a teljes összeget visszakaptam, sőt még az utalás költségét is.

Tavaly április 12-én történt az eset és augusztus 11-én utalta vissza a bank.

Nagyon sok pénzt sikerült levenniük?:(

aug. 14. 06:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen igazságtalanságok, hogy a szabálykövető banknak kell helytállni az idióták bénázásáért a többi ügyfél és a tulajdonosok terhére… gratulálok, hogy sikerült ezt kirinyálnod.
aug. 14. 07:45
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi 😅😅🤣🤣🤣

Igazából fogalmad sincs az ügyről:)

De kit érdekel mostmár az egész, nem hatnak meg az ilyen kommentek 😀

aug. 14. 08:49
 26/26 anonim válasza:

köszönöm válaszod.

Másnak igen lehet ilyen véleménye, de szerintem ha ő is így járna hogy egy tévedésből elveszítené minden pénzét akkor ő is megtenne mindent azért hogy visszakapja.

Az a helyzet hogy tuti ilyenben a bankok is benne vannak, nem lehet egy csaló ennyire pontos mindenben.

Köszönöm

aug. 15. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!