Melyik lehetőséggel járok jobban?
Összehoztam egy magas telefonszámlát yettel-nél. (43000)
Jövő hónapban az e havi számlámat be tudom majd fizetni, mert van türelmi idő. Vagy felvenni Providentet és abból letudni?
Nincs 43000 forint tartalékod?
Legjobban akkor jársz ha veszel fel kölcsönt de nem a telefonszámla befizetésére hanem továbbtanulásra.
Üdv: egy 2,8 milliót kereső műtőorvos budai magánklinikán
43000 közelebb van az óradíjamhoz, de még életemben nem volt 43000 harmada sem a számlám. Nem értem az embereket.
Mindenesetre én biztos nem vennék fel hitelt ilyesmire.
Miért nincs egyes emberekben logikai átkötésekre való képesség?
De lefordítom: ha valaki hatalmas lábon élhetne, de nem teszi, mert értelmetlen pazarlás, akkor valaki miért pazarol, akinek nincs 100 euró tartaléka sem?
Ezt nem lehet tudni, lehet hogy valakinek van céges telefonja végtelen mobilnettel, végtelen lebeszélhetőséggel így egyáltalán nem fizet semmilyen telekommunikációs díjat a 43000 órabéréből, míg valaki a minimálbéréből kell kigazdálkodja a netet meg a percdíjakat, passz… ugyanez van a bankszámláknál is. Ha valakinek prémium számlacsomagja van mert érkezik egy minimum összeg a számlájára, akkor nem kell bankköltsèggel számolnia. Aki meg napszámos, az fizeti vastagon a számlavezetési, átutalási minden fiszfsz díjakat. számos egyéni helyzet lehetséges, nem tudhatjuk miért keletkezett ilyen összegű költsége a kérdezőnek és a kérdés nem erre vonatkozott, nem is kell vizsgálni.
A kérdés egy egyszerű finanszírozási dilemma volt, adott helyzettel, amire lehet szakszerűen válaszolni rámutatva a tőkeköltségre, meg lehet az irreleváns kosztot-kvártélyt eldicsekedni, csak minek-kinek.. kin segít ez, kinek hasznos?
Uzsorakamatos kölcsönt nehogy felvegyél rá.
Inkább késve törlesztgesd. Mindig annyival amennyid éppen van rá, hogy lássák próbálsz fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!