(2023.máj 11) Miben lenne jobb tartani pl 500 000Ft-ot? BónuszMagyarÁllamPapírba vagy PrémiumMagyarÁllamPapírba?
Ilyen kevés pénz befektetésére én sajnálnám az időt amit arra pazarolnék hogy megvegyem az állampapírokat. Befektetni nem aprópénzt kell hanem olyan összeget aminek a kamatozásával nem pár tízezret nyersz hanem komoly passzív jövedelemforrást tudsz kiépíteni.
500 000 forintból inkább elmennék egy hétvégére kiruccanni ilyen miatt nem írnék szerződéseket
"ilyen miatt nem írnék szerződéseket"
Ekkora ökörséget is ritkán olvasni :D
Havi 10% hozam az évi 1,10^12=3,138, tehát évi 214%… már ez is elég a napi 1% helyett? Mostanában nem pont hogy nőnek a hozamelvárások?
Tőkeáttétellel (=adóssággal) vagy anélkül?
Kérdés milyen időtartamra. Amúgy mivel ilyen kicsi összegről van szó, én még a Lightyear-t is felhoznám, mint lehetőséget.
Észt befektetésvédelmi alap védi, 20.000 euróig garantáltan biztonságos.
Jelenleg évi 12.25% körüli éves kamatot fizetnek a pénzedre amit havonta raknak a számládra. Állampapírral ellentétben ez ténylegesen likvid, nem esel el kamattól ha pl 2 hónap múlva kiveszed a pénzed.
Ha már Lightyear, ugyanott a részvénykereskedés lényegesen többet hoz.
Viszont akkor már inkább trading212, mert ha meghívólinkkel regisztrálsz, akkor kapsz egy max 100 $-os részvényt ajándékba.
Igaz, hogy ezt már 1 $ befizetése esetén is megkapod. 1 $-ért cserébe max. 100 $ szerintem baromi jó üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!