A kérdező szavazást indított:
CIB Bank
Gránit Bank
OTP
Magnet Bank
15 szavazat
2/3 anonim válasza:
Magnet es a Gránit a legolcsóbb, de gyakorlatilag csak online.
OTP drága, havi 500-1000 Ft a számlavezetés, viszont sok fiók van, a netbankjuk es a telefonos ügyfélszolgálatuk is nagyon jó.
A CIB még drágább, és a netbank is szar, meg sok fiókot be is zártak, kínszenvedés bármit elintézni, mert kb. mindenért személyesen be kell menni.
3/3 anonim válasza:
OTP-s vagyok lassan 5 éve. Én nagyon szeretem. Netbank, és az appjuk is könnyen kezelhető, szinte minden intézhető az appon keresztül, így nem kell bemenni. Nekem havi 525 Ft a havidíj, SMS-t kikapcsoltam, mert az app küld inygenes érteesítést.
Cib bank: Havi 2500 Ft a havidija, az app szar, semmit nem leeht elintézni, minden szarért be kell menni személyesen.
Másik 2 bankot nem ismerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!