Örülsz, hogy összeolvadt a Takarékbank és az MKB Bank és létrejött Magyarország szuperbankja az MBH Bank?
04:16
Mert nem politika ? Lölő és Nertársai szuper bankja?
Ti mondjátok mindig hogy a nyugati bank és IT szektor irányítja a politikát. Mondjuk Magyarországon elég egy cárjelölt meg 135 bátor pártkatona.
(Megint le leszek pontozva) 😂🤣
Nem "mi" jöttünk lepontozni (nem vagyok se fidelitas-os se semmilyenes), hanem ti kezdetétek azzal aki nem irigyli kedves Lölőtöket.
Úgy látszik az irigység hiánya nálatok negatívum :)
10:52
Irígy? Viccelsz ? mire? Misike lombkorona mentes lombkoronasétányára vagy a Shadl Gyuri ügyre?
Felőlem Magyarország összes bankját és szállodáját Mészáros úr birtokolhatja, akkor se leszek irigy. El kell ismerni jó üzletember
Én örülök, eddig takarékbankos voltam, de elég fapadosok voltak minden tekintetben, de mivel itt van hitelem, így nem nagyon volt lehetőségem váltani. Most hogy egybeolvadtak, talán némivel jobb szolgáltatást és használhatóbb mobil appot alkotnak. Legalábbis nagyon remélem.
De ugyanúgy Budapestbankos utána nyilván MKB-s lettem, úgyhogy most két bankom lett egy. Remelem a két számlát átvezetik valahogy egyre.
Valakinek van tapasztalata náluk lakáshitellel?
Pl. az egyenlítő hitellel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!