A banki ügyintézők kapnak jutalékot a lekötésekért?
Az egyik ügyintéző örökösen újraköti a befektetésem, holott kiderült, hogy van ennél egyszerűbb mód is. Azt mondta, hogy így tanulta, nem tud könnyebb/más módot rá.
A másik ügyintéző pedig nagyon ajánlgatja magát, hogy nála végezzem a lekötéseket. Kapnak valami jutalékot utánam?
Nekem ez azért nem ennyire nyilvánvaló. Ők bankfióki dolgozók, nyilván az a munkájuk, hogy segítség azokat az embereket, akik nem netbankon keresztül akarják intézni a dolgaikat. Én sem kapok plusz pénzt azért, mert észrevettem egy hibát a rendszerben, és olyan emberek biztosítási díját tudjuk ezáltal bekérni utólag, akiknek eddig nem kellett fizetni. De persze, lehetnek ők ettől független jutalékos rendszerben.
Bocsánat, lehet félreérthetően írtam, nem bankbetéti lekötés, hanem kötvényalap.
Köszönöm a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!