Fél millió forintos munkabérre jó a wise?
Figyelt kérdés
Vásárlás, munkabér, gyakran megyek Ausztriába így euro-ra is váltanék.
Gyűlölöm a magyar bankokat, OTP egy rabló fideszbank, KH 8000forintos kártyadíját sokalom, cib-nél meg most vagyok, az meg 1999ben van leragadva.
2023. ápr. 17. 22:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nekem munkahelyen nem fogadták el, nem tudták rá utalni a bért. Revolut-ot elfogadják, de tudtommal ott neked kell majd fizetni valami utalási díjat, a litván iban miatt, mivel az nemzetközi utalásnak minősül.
3/9 anonim válasza:
Nettó 500 jövedelemmel K&H Premium 0 Ft számlavezetés és 0 Ft éves kártyadíj.
OTP ha 35 év alatt vagy akkor ott a filléres Smart csomag, 0 Ft számlavezetés, 3000 Ft kártyadíj.
Továbbá: Gránit Kamat Plusz, Gránit Bajnok, Raiffaisen Premium Gold 2.0
Legtöbb munkahely nem fogadja el a Wiset és a Revolutot.
4/9 A kérdező kommentje:
KH prémium?
2023. ápr. 18. 00:01
5/9 A kérdező kommentje:
Ez a premium bárki megigenyelheti?
2023. ápr. 18. 00:05
6/9 A kérdező kommentje:
489000Ft-os fizetésem van...
2023. ápr. 18. 00:14
7/9 anonim válasza:
A Wise fiókhoz van rendes magyar számlaszám, nekem gond nélkül elfogadták.
Én is a Grániton gondolkoztam még, mint másik opció.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor Wiseot használhatom vagy ne?
2023. ápr. 18. 08:53
9/9 anonim válasza:
Raiffeisen-nek van jó devizaszámlája. Nyiss egy ilyet és mellé egy Wise számlát a valutaváltáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!