Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szabad felh.jelzáloghitelt...

Szabad felh.jelzáloghitelt mivel lehetne kiváltani? Évi 300at befizetek de csak 100 megy le.

Figyelt kérdés
Még van 3M 14 évig 50ezer nincs havonta rá.
2023. ápr. 13. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy hiteltől csak úgy lehet gyorsan azaz alacsonyabb összköltséggel megszabadulni, ha rövid a futamidő, de ez természetesen magasabb havi részletet is jelent és/vagy rendszeresen előtörlesztesz megtakarításokból, tehát sajnos nincs más megoldás, mint növelni a bevételt.

Nálad a hitelkiváltás kifejezetten rossz ötlet lenne, mert jelenleg csak drágább konstrukciókat lehet találni a bankokban.

2023. ápr. 15. 08:41
 12/15 A kérdező kommentje:
25 a havi részlet jelenleg. Akkor nincs megoldás a kiváltásra? Jó ötlet, keressek többet! Hogy ez eddig nekem nem jutott eszembe!
2023. ápr. 15. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet itt bohóckodni, de ha a tényekre vagy kíváncsi, akkor IGEN, nincs megoldás kiváltásra, mivel a jelenlegi hitelek kamata jóval magasabb, mint amit anno megigényeltél, mert azóta durván megemelkedtek a kamatok.

Tudod mi a legnagyobb gond?

A saját hiteled működésével sem vagy tisztában, de az újabb hitelekkel még úgy se, akkor hogyan szeretnél a hiteledtől megszabadulni?

Ha nem tudsz többet keresni, akkor ez van, nincs megoldás.

2023. ápr. 15. 13:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Miért gondolod higy a jelenlegi hitelről nem vagyok tisztában, ezt hol írtam? Igen, az új hitelekkel nem, de gondolom mindenki ismer mindenféle hitelt.
2023. ápr. 18. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, tele van a média és minden fórum azzal, hogy magas az infláció, így megugrottak a hitelkamatok is.

Tele van a net kalkulátorokkal, ahol meg tudod nézni, mennyi egy jelzálogalapú szabfel hitel havi részlete, ebből egyértelműen látni fogod, hogy nincs lehetőséged jobbra cserélni a hiteledet.

Tudom, hogy nagyon nehéz kilépni a komfort zónánkból, de sajnos muszáj, ha változást akarsz. Többet kell keresni és többet kell törleszteni, akkor kevesebb lesz a hitelkamatod, más megoldás nincs.

2023. ápr. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!