Milyen állampapírt érdemes most venni? 3-5 éves távlatra.
Figyelt kérdés
A prémium papír amit az ősszel adtak ki, annak már annyira sok kamata gyűlt fel amit előre meg kellene fizetni.
A bónusz, aminek háromhavi kamatjóváírása van, annak is teljesen kiadásig visszamenőleg kell megfizetni a kamatát? Vagy csak az utolsó háromhavi periódusét?
Van ezeken kívül újabb?
Melyiket érdemes venni most?
2023. ápr. 12. 10:35
21/29 anonim válasza:
# 20
Ne hazudj, a legviccesebb az a beégésed volt amikor azt hitted, hogy az állampapír pilótajáték :D :D :D
22/29 anonim válasza:
21-es, a legkisebb beégésed az volt, hogy azt hitted, azt én írtam a másfélmillió felhasználóból. Az összes többi beégésed nagyobb volt ennél.
23/29 anonim válasza:
Persze, nem te voltal ;)
Utólag már te is érzed hogy ciki volt, ugye? :D
24/29 anonim válasza:
Tőlem még soha nem hallottál olyat, ami ciki lehetett volna. Minden szavam aranyat ér.
25/29 anonim válasza:
Nem hallottam hisz írtad ;)
“Minden szavam aranyat ér”
Ezt a baromságot is odaírtad, de persze továbbra sem te voltál :)
26/29 anonim válasza:
Aki lemásolja azt, amit csinálok, az tudja. Te nem tartozol közéjük.
27/29 anonim válasza:
Neked maximum a leckédet másolják le az iskolában.
28/29 anonim válasza:
Bizony ez így volt, csak nem most, hanem 40 éve.
29/29 A kérdező kommentje:
Na jó, ezt légyszi fejezzétek itt be. Folytassátok privátban, de a kérdésemet ne szemeteljétek tovább.
2023. ápr. 12. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!