A webkincstár oldalán vettem PMÁP értékpapírt a hétvégén, viszont az oldal szerint még mindig elszámolás alatt van. Mi lehet a baj?
Én meg Péter,
Örvendek!
Sosem gondoltam, hogy a "Bohóc!:DD" névként anyakönyvezhető ebben az országban.
Bohócnak szokták hívni azt aki mindenhol előadja, hogy napi 1-2%-os fix hozamot tud összekalapozni a tőzsdén :)
Mi ez a sok állampapír fanboy itt?
2013-ban vásároltam egy ingatlant 15 millió forintért Újbudán, kiadtam albérletbe egsetemistáknak mert az ELTE és BME vonzáskörzetében van. Az albérleti díjból kerestem tisztán 8 millió forintot, 2021-ben adtam el 55 millió forintért tehát 8 év alatt 15 millióból 63 millió. Majd szólj ha ilyen semmit nem érő állampapírokkal ekkora profitot lehet generálni. Puszi
13. Hűhaaa, micsoda eszed van! Rájöttél, hogy az ingatlan az egyik legjobb befektetés? Taps!
És szerinted mindenkinek annyi megtakarítása van, hogy ingatlant tudjon venni belőle? (Pláne most, ahogy írod is, h 40-50 milliónál kezdődik egy normális!) Dióda... Puszi!
13
Ma már ez nem működik. Pont abban a pár évben nőttek többszörösére az ingatlanok ára. Most inkább stagnál vagy esik. A másik, hogy aki csak 10-20 millió forint alatti összeget tud/akar befektetni kockázatmentesen, annak eleve nincs más lehetősége.
@12
Tévedsz, az a daytrader és vagy a skalper.
Értem, hogy fingod sincs a témáról, de akkor nevauvau bele!
@13
Ezek a trollok valószínűleg érdekeltek az állampapír-eladásban (pl. banki érdekeltségük van), ezért reklámozzák annyira. Bármilyen épeszű ötlet azonnal lepontozásra kerül, az állampapír pedig további istenítésre, s napi szinten újabb félrevezető kérdések jelennek meg, mind-mind állampapír-reklámok.
@19 HA ugyanakkor állampapírba fektette volna, akkor most lenne 16-17 milliója. Akkor biztosan jobban járt volna. S ha te most állampapírt veszel, jövőre felét éri a tőkéd. Hatalmas nagy üzlet!!! :D :D :D Csak nem neked, hanem az államnak meg a forgalmazó bankoknak. (S nem, nem mindenki veszi a MÁK-nál, sokan bankban veszik.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!