Visa dombornyomott bankkártyánál hányszor lehet próbálkozni egy pin kóddal?
És mikor jó pint adok meg, de a fizetési limitet túllépem és hibát ír ki az mennyire problémás?
Volt olyan hogy nem állítottam át a netbankban a limitet és úgy próbáltam meg pénzt levenni vagy kifizetni valamit és természetesen sikertelen volt, az atm a kártyámat kiköpte.
3-as
Melyik banknál vagy?
Nekem se az alkalmazásban, se az internetbankban nem látszódik a pin.
Ká und Há
Rányomsz a bankkártyára és ott van.
Az OTP-nél meg én magam adom meg a pin kódot amikor nyitom a számlát és igénylem a kártyát, ráadásul bármikor meg tudom változtatni olyan számra, amit könnyen meg tudok jegyezni.
Van még valami? :)
Köszi 6-os.
Én nem annál a banknál vagyok.
"És mikor jó pint adok meg, de a fizetési limitet túllépem és hibát ír ki az mennyire problémás?"
Semennyire nem problémás. Ráadásul vásárlás előtt az alkalmazásban felemelheted a kívánt összegre a limitet, utána meg visszaállítod megint tetszőlegesen. Így a nem kívánt vásárlások ellen is védekezhetsz, ha elcsórnák a kártyádat, nem tudnak vele vásárolni.
Pin kód sehol nincs tárolva. Nem is értem miért lenne? Atm nél esetleg meg tudod változtatni feltéve ha tudod az eredeti pin kódot.
Limitet úgy állítod be ahogy akarod, netbankon ..
Feltételezem nem tudod a kártya adatait, hát így nehéz lesz.
Nem kell olyan mohócskának lenni, próbálkozzál csak.
Addigra millió foto leszbrólad ahogy ügyeskedsz. Ki van ez találva.
Szerintem add vissza a kártyát annak aki tudja az adatokat rajta. Vagy add le egy bankban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!