Sürgős! Melyik banknál tudok hitelt felvenni, ha 18 éves vagyok, a havi jövedelmem munkából 97.000, és nincs adóstársam akit bevonhatnék?
Figyelt kérdés
Visszafizetni vissza tudnám, de sajnos a legtöbb bank honlapján nem találram semmit erről2023. márc. 23. 20:03
1/9 anonim válasza:
Semelyiktol. A 97e forint a minimalber fele (se), kizart hogy barmelyik bank hitelt adjon neked.
2/9 anonim válasza:
Eleve 21 éves kor altt nem szeretnek hitelt adni a bankok.
3/9 anonim válasza:
Manapság már 25 éves friss házasnak se 3-400ezres fizu mellett, mert még fiatalok címszóval.
5/9 anonim válasza:
Milyen tipusu hitelt szeretnel es milyen celra?
6/9 anonim válasza:
Sehol. A minimáljövedelem mindenhol legalább 133 netto.
7/9 anonim válasza:
Ilyen fizetés mellett, ilyen fiatalon nem is lenne jó ötlet hitelt felvenni. Inkább keress másik állást, ahol többet kereshetsz, ne indítsd hitellel a felnőtt életed.
8/9 anonim válasza:
"Melyik banknál tudok hitelt felvenni, ha 18 éves vagyok, a havi jövedelmem munkából 97.000, és nincs adóstársam akit bevonhatnék"
A bankok 99,9 %-ánál szerencsére sehol.
És ez neked szerencse, nem nekem.
9/9 anonim válasza:
Mennyi hitelt szeretnél felvenni, és mi célból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!