Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha kifizettem a tartozásom,...

Ha kifizettem a tartozásom, miért telik még egy évbe, hogy lekerüljek a KHR-ről?

Figyelt kérdés
Anno felvettem 500ezer forintot. Nem fizettem, elismerem, kifizettem a behajtónak helyette közel 3 milliót. Nem látom be ugyan, hogy mitől elfogadottabb ez, mint az uzsorahitel, de ok, intézményesített, jogszerű uzsora. Elfogadtam, kifizettem. Azonban még egy évig rajta vagyok a KHR listán. Nyilván ez a törvény, de miért? Ennek mi értelme?
2023. márc. 23. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Senkit nem erdekel a vergodesed. Ha visszafizeted az eredeti hitelt, ugynevezett uzsorakamat se lett volna rajta. 500 rugo tartozas nem egyik hetrol a masikra dagad 3M-ra, ahhoz bizony sokaig kell nem-fizetni es a megoldasi kiserleteket is aktivan negligalni. Nem kamatot fizettel egyebkent sem, hanem behajtasi, kesedelmi es.ki tudja milyen dijat, vedd ugy hogy buntetest.

'A penzem azert jo volt' - tesoka, a bank penze is jo volt neked, amig csak eltapsolni meg felelni kellett, ugye? Csak aztan amikor vissza kellett volna adni, hirtelen ugyanaz a josagos bank a rohadt g.ci bank lett, amelyik a TE penzedet koveteli, ha' nem?

2023. márc. 23. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

A 11-es eléggé jól összefoglalta.

Érdekes, hogy még neked áll feljebb.

2023. márc. 23. 21:08
 13/13 MegaDaves450 válasza:

például kölcsönzöl 500 ezer forintot és felkamatozzák akkor sok milliót vissza kellesz fizetni.

ezért nem éri meg felvenni hitelt vagy kölcsönt kérni.

mert különben az adó áldozata leszel!

2023. szept. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!