Sportfogadás miatt nem adnak a bankok személyi kölcsönt egyéni vállalkozóknak?
Az a helyzet, hogy valószínűleg fel kéne vennem 1-2 millió ft személy kölcsönt. Viszont az elmúlt 2-3 hónapban elég sok be-és kiutalásom volt a Tippmixprora, 1-2 millió ft értékben/hónap. Nem ennyiket buktam, talán 3 hónap alatt ha buktam fél milliót akkor sokat mondok, viszont úgy csináltam, hogy minden nap ugyanakkora összegről kezdjem a napot, már ha az előző nyereséges volt, tehát ha teszem fel nyertem 100.000ftot akkor azt kikértem, viszont ha volt egy bukó nap, akkor visszatöltöttem, így sikerült ekkora forgalmat generálnom.
KATÁs voltam 2021 tavaszától, tavaly nyár óta átalányadózó vagyok. Nincs máshol hitelem, se folyószámlakölcsönöm. Van egy számlám az OTPnél, onnan töltögettem fel a Pro-ra, meg oda jön a bevételem is, viszont van egy számlám a Raiffaisennél is, oda nem jön semmi, csak van. Náluk meg ahogy nézem kedvezőbbek a kamatok is, szóval megtehetem azt, hogy a Raiffaisennél igénylem a kölcsönt? Gondolom igen, de ilyenkor rálátnak arra, hogy a másik bankszámlámról fogadtam nem keveset? Meg szokták ilyenkor adni a hitelt? Nem nagy összeget szeretnék, maximum 2 millió ftot.
Nem egy meccsre raktam fel sosem a pénzt. Volt olyan hónap, hogy 1 milliót kerestem vele, de volt olyan, hogy másfelet buktam. :) A pénz az másra kell, kocsit akarok venni.
Kérdésre visszatérve, ha azon nincs látnivaló, akkor adnak nekem hitelt, ha beviszem az adóbevallást a tavalyi évről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!