Valaki megkapta 60 napon belül A K&h-től a 40ezres jóváírást?
Figyelt kérdés
2023. márc. 14. 14:01
11/16 anonim válasza:
9/10 es válaszoló ne aggódj meg fogod kapni pontosan jóvá fogják írni én 20 ezret kaptam 3 éve de akkor kellett hogy 3 havi munka bér oda érkezzen a számlára. Kérdező ha teljesíted a feltételeket amit vállaltál te is meg fogod kapni és senkit nem vernek át a bankok csupán az emberek szeretnék rögtön a kártyán látni a pénzt de átlagban ez legalább 3 hónap.
12/16 anonim válasza:
Szinte biztos hogy elvarnak valami jovedelmet hogy erkezzen a szamlara.
En 100k jovedelmet es min 4 tranzakció altal elkoltott 100kra emlekszek.
13/16 A kérdező kommentje:
12es. Leirtam már a feltételeket 😄😄😄
2023. márc. 15. 20:44
14/16 A kérdező kommentje:
Azóta se kaptam meg.
2023. ápr. 13. 07:25
15/16 anonim válasza:
11/14 es válaszoló vagyok kedves kérdező és hány hónapon belül kell, hogy jóvá írják, mert nekem 3 hónap volt és pont azelőtt mielőtt le járt volna akkor írta jóvá a Raiffeisen én úgy gondolom hogy kb náluk is ennyi lehet. Le telt már ennyi idő???
16/16 anonim válasza:
"Valaki megkapta 60 napon belül A K&h-től a 40ezres jóváírást?"
Akkor valamilyen feltételt nem teljesítettél.
Meddig tart belépni a netbankba és írni egy üzenetet a KH-nak, hogy szeretnéd megkérdezni, hogy miért nem kaptad meg az ígért jóváírást.
Tapasztalatom szerint 1 munkanapon belül válaszolnak minden levélre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!