Valaki megkapta 60 napon belül A K&h-től a 40ezres jóváírást?
"Fog menni ra havonta megfelelő összeg? Gondolom nem."
Még ha prémium számláról van is szó, akkor sem kell havi 500 ezres jövedelem. Ha van annyi tartalék, mint a különbség, akkor havonta meg lehet járatni az államkincstárnál diszkont kincstárjegyben.
Vagy ha megadják a hitelkártyát, akkor a bank pénzével ugyanez.
Nezd, akik ezt a 40kt igenybe kivanja venni a tobbsegenek meg 250k fizetese sincs nem hogy a kincstarral businesseljen.
Valamelyik bank hasonlo ajanlatat neztem es ott havi 280ks bevetelt várnak, ami van olyan reteg aki nyilvan nem tudja teljesiteni es az egyszeri 40kt utana jocskan visdzafizeti.
Ha a feltételekre vagytok kíváncsiak annyi volt hogy 70.000 Ft érkezzen rá 3 hónapig illetve 5xi digitalizált kártyával történő fizetés történjen.
Többszöröse érkezik a kártyámra illetve naponta 5x fizetek vele ilyen formában.
Ennyi.
Hihetetlen ez a magyar mentalitás.
Mi van? Sehova nem írtam hogy eddig máshova ment a pénzem vagy sokadik bankom.
Nem értelek.
Kedves kérdező!
Én a Raiffeisen banknál nyitottam február közepén számlát (Aktivitás 3.0)...... ők 30000 Ft jóváírást igértek.
És ott csak egy feltétel volt, az 1 év hőségidő (+ promóciós számla - Pl Aktivitás 3.0) . Ebben a számlacsomagba csak az ingyenes számlavezetésnek a feltétele a havi 4 tranzakció legalább a br. minimálbér felébe.
A 30000 Ft jováírásnak ez nem feltétele, CSAK az 1 év hűségidő!!!!
Igaz a szerződésbe nincs leírva de az ügyintézó nekem azt mondta mínuszba NE legyen a számlám, mert akkor nincs jóváírás. Erről gondoskodtam, ráutaltam a kártya díjat + van rajta még kb 10 ezer Ft.
Hát a 30 ezer Ft azóta se kaptam meg 😔😔 (igaz március 31.ig igérték a jováírást, és az még telt le)
- Megjegyzem egy csomó banknak van hasonló számlanyitásos ajánlata, és azt láttam facebookon több banknál is, hogy kommente panaszkodnak hogy a pénz nem jött meg.
Én azt nem értem, hogy akkor most a bankok (több is) szándékosan nem fizetnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!