Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egészségpénztárba ha bankkátyá...

Egészségpénztárba ha bankkátyával fizetek be, érvényes lesz ez az 1 % visszatérítés? (Hitelkártya 1% ot visszaad, de pl állampapírnál nem)

Figyelt kérdés

tegnap 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
A hitelkártya visszatérítési szabályzatában megtalálod a választ, hogy mire adnak pontosan visszatérítést a te hirelkártyád és mire nem. A Prémium Egészségpénztár 8099-es MCC kóddal terhel, ha ez segít.
tegnap 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez bankfüggő, sőt azon belül hitelkártya függő is lehet, sőt akár EP függő is lehet az első válaszoló által írt MCC kódtól függően.

Nekem pl. van olyan hitelkártyám, ami állampapír vásárlásra is adja a visszatérítést.

Prémium EP számlát én Erste Wizzair hitelkártyával és MBH Go hitelkártyával szoktam tölteni, ezek adnak rá visszatérítést.

ma 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!