Mit fognak velem csinálni vagy hová tudnék fordulni?
Figyelt kérdés
Én felvettem még a mult években nagyon sok banktól hitelt ,és nagyon sok bankártyát igényeltem egyet sem jelzálogra.Már 7 bank bárlistára tett de, még van amelyiket fizetem.Barátom kidobott,és most mind az én nevemen és az én nyakamon maradt semmiben sem segít!nem fogom tudni fizetni nélküle mert többet kellene felednom mint amennyit én keresek!Mit tudnék csinálna, vagy mi lesz a következménye?Tanácstalan vagyok2010. okt. 4. 23:46
11/12 anonim válasza:
tök mindegy , hogy jelzálog-e, ha nem tud fizetni, viszi a végrehajtó a házat, mert 5,5 milla fizetésletiltásból nemigen lesz meg a banknak hamar, csak a kamatok több lenne, mint amit havonta fizetni tud.
max 50 %-ot tilthatnak, ha nettó 160-at keres is, az havi 80ezer, kamatok nélkül is majdnem 6 év, mire letiltásból meglenne
12/12 anonim válasza:
Gyerekek, hogy lehet 5,5 milliót felvenni ilyen könnyen? Nekünk 8 éve 4 milliót csak úgy sikerült, hogy volt 4 millió önerőnk, plusz a szüleink lakását (értsd 2 lakás) kellett fedezetként bevonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!