Mit fognak velem csinálni vagy hová tudnék fordulni?
Figyelt kérdés
Én felvettem még a mult években nagyon sok banktól hitelt ,és nagyon sok bankártyát igényeltem egyet sem jelzálogra.Már 7 bank bárlistára tett de, még van amelyiket fizetem.Barátom kidobott,és most mind az én nevemen és az én nyakamon maradt semmiben sem segít!nem fogom tudni fizetni nélküle mert többet kellene felednom mint amennyit én keresek!Mit tudnék csinálna, vagy mi lesz a következménye?Tanácstalan vagyok2010. okt. 4. 23:46
1/12 anonim válasza:
én is így állok. egy tipp: ha elhagyod az országot, oda nem követ az adósság. :)
2/12 anonim válasza:
azt csak hiszed! de bizony oda is követ, és ha nem talál, akkor az itthon maradó családtagjaidat követi az adósság.
mennyi az összes hiteled kérdező?
3/12 anonim válasza:
tapasztalat, kinti fizóból nem tudták levonni, a családnak meg semmi köze az adósságaimhoz, ki is jelentkeztem a családi házból, jogalapjuk sem lenne odamenni.
4/12 anonim válasza:
minden bank fel fogja mondani a hiteled, a végrehajtó meg elszedi a fizetésed felét...próbálj megegyezni vagy a bankokkal, vagy végső esetben a végrehajtóval a részletfizetésben
5/12 anonim válasza:
Hát lehet, hogy durva leszek, de megérdemled a sorsod.
Felelőtlen vagy. 7 bank 7 adósság?
Gondolom mind olyan dolgokra ment el, aminek semmi látszatja. Telefon, utazás, ruha buli.
Azokat sajnálom, akiknek a lakáshitelük dőlt be, de téged nem.
6/12 anonim válasza:
Én első körben beiratkoznék valami pénzügyi alapismeretek tanfolyamra....
7/12 A kérdező kommentje:
5 és fél millióról van szó,de akkor a családi házamból nem fognak elvinni semmit?
2010. okt. 6. 00:12
9/12 anonim válasza:
5 és fél milla?? :-o a ház a te neveden van? ha iigen mondj neki búcsút, mert tuti árverezés lesz
10/12 anonim válasza:
utsó olvass. Nem jelzálogra, azt írta. tehát személyi kölcsönök, hitelkártyák és gondolom áruhitelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!