Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
541/849 anonim válasza:
Kétlem, hogy reggel 8 előtt bárkinek megérkezett volna, nem hiszem hogy komolyan vehető ez a hajnalon 4 és 6 órai utalásos sztori.
542/849 anonim válasza:
Nekem volt már hajnali háromkor is a számlámon, illetve délután 1-kor is érkezett, szóval elég változó.
544/849 anonim válasza:
Nekem tegnap delutant mondtaak:o
545/849 anonim válasza:
Ne higyj ezeknek a "kommentelőknek" ugyanazzal a hasznos válasz aránnyal rendelkezik az összes és anonim. Ez egy ember, aki valamiért viccesnek tartja, ha mi azt hisszük, hogy már jött utalás és nem kaptunk. Nincs 8 előtt utalás soha. Pénteken még a délelőtti utalás is ritka.
546/849 anonim válasza:
Oszinten amikor a masik rendszer volt enis kaptam hajnalban; de pl Legitobbi 2t egyiket 9-10korul volt reggel a masik ilyen 1-2korul
#metukerdezos
547/849 anonim válasza:
BGE, még mindig adategyeztetés, én ezt szerintem a hónap végéig elengedem... :'D
548/849 anonim válasza:
BGE-PSZK-sok közül esetleg HSZO-t kérdezte valaki, hogy mi a helyzet, miért van még mindig Adategyeztetés?
549/849 anonim válasza:
Ezek mi leszünk ha ma megérkezik :D
Azokat sajnálom akik bele csusztak a FIR miatti f**ságba :(
Viszont akinek folyósitható 100% hogy ma meg fog érkezni :)
550/849 anonim válasza:
549😂😂😂😂
Majd irjatok dragaim ha megerkezett vkinek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!