Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
461/849 anonim válasza:
Enis igy szoktam💕 csak mar idegesit komolyan
462/849 anonim válasza:
Lehet a diákhitel központosok 😭
463/849 anonim válasza:
Sziasztok kedves ugyintezoook
dolgozzatok munkaidobe!!😇😂😂😂
464/849 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ez mennyire nyugtat meg bárkit is,de én már január óta aktív vagyok a Neptun oldalán tavaszi félévre.
A FIR-be semmit nem mutat,az egyetem(ELTE) nem ír vissza.
A Diákhitel státuszom “Adategyeztetés alatt”.
465/849 anonim válasza:
Kapott vki delutan utalast?:)
466/849 anonim válasza:
464-es
ELTE nem fogja aktiválni FIR-ben a félévet február 19-ig biztosan, mert hogy addig van regisztrációs időszak vagy mi.
467/849 anonim válasza:
466-os
Őszi félévben 7.-én kaptam Diákhitelt
Akkor 11.-ig volt regisztrációs időszak.
468/849 anonim válasza:
Akinek ma valtott folyosithatova az holnap fog erdeklodni a penteki utalas miatt?
469/849 anonim válasza:
En nem erdeklodok mar utána... Biztosan megkapjuk pénteken,mint ahogy eddig mindig. Relax, chill :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!