Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Készpénzmentes bankfiókokban...

Készpénzmentes bankfiókokban lehetséges bankkártyával befizetni egy ügyfélnek, vagy sem?

Figyelt kérdés
Ezzel kapcsolatos tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

ma 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Átutalást lehet indítani a másik ügyfélnek, de az baromi drága ha a fiókban indítod, inkább netbankon tedd meg.
ma 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudomásom szerint, ha az adott banknak nem vagy ügyfele, akkor ott nem tudsz átutalást indítani, csak befizetni. Mindenhol látni (még a KP-mentes fiókokban is) POS-terminálokat, ebből gondoltam, hogy esetleg lehet kártyával is befizetni valakinek a számlájára.

Netbank nyilván egyszerű lenne, de nekem nincs.

ma 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Saját bankodból kell indítani az utalást akkor.

Egyébként meg az adott bankfiókban érdeklődj.

2025-ben vagyunk, egyre kevesebb részt kap a készpénz.

ma 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor csináltass, manapság ingyenes minden banknál, mivel alapszolgáltatás. Bár nekem már 2008-ban is ingyenes volt és az ügyintéző kérés nélkül megcsinálta, csak elém tette a papírt amin az állt, hogy kértem.
ma 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!