Szerintetek melyik bankszámla éri meg jobban: A Raffeisen banknál számlavezetés, vagy a Gránit banknál számlavezetés? Most OTP bankos vagyok, és bankot szeretnék váltani...
Megnézed a feltételeket a kondíciós listákban és kiválasztod a neked megfelelőbbet.
Honnan a francból tudjuk, hogy neked melyik éri meg jobban?
Mindkét banknál többféle számlacsomag van, tehát így megmondani nem lehet. Maximum ha konkrét számlacsomagra kérdeztél volna.
De lehet, hogy például az Erstenél vagy az MKB banknál még jobb is van számodra.
Bankmonitor
Én hiába mondom neked, hogy az én 6700 forintos alap havidíjú, egyébként már nem értékesített lakossági számlacsomagom megéri nekem, ha neked ez az összeg sok
Igen, nem mondtam számlacsomagot.
De most akkor pl. hasonlítsuk össze:
A Gránit Bajnok bankszámlacsomagot - a Raiffeisen YELLO számlacsomaggal.
Vagy a Gránit digitális bankszámlacsomagot - a Raiffeisen díjnyertes bankszámlacsomaggal.
Melyik éri meg jobban?
Itt írták többen, hogy nézzem meg a hozzám megfelelőt, de azt kérdeztem tőletek, hogy melyik banknál érdemes nyitni számlát...
Megnyitni a Granit banknál kedvezőbb. Használni viszont ha ésszel használja az ember, akkor a Raiffeisen díjnyertes nyer. De hogy neked melyik a kedvezőbb, azért senki nem fog itt felelősséget vállalni szerintem.
Én mindkettőt ajánlással megnyitjám, van is hozzá ajánlás, es használnám a Raiffeisen számlát. A Granit sztár számla nem kér enni es mégis 28 ezret hoz nyitás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!