Raiffeisen Banknál láttam olyan reklámot, hogy 0 forintos bankszámla, ez tényleg létezik, nincs benne kisbetűs átverés? Mi kell hozzá? Kell havi fix összegg érkezzen? Egyesületnek is lehet?
Gazdálkodó szervezeteknek mindig más számlacsomagok vannak.
És általában drágábbak is mint a lakosságiak.
Az ingyenes számlavezetésnek általában bizonyos havi forgalom a feltétele.
A neten gondolom van olyan kalkulátor ami nem csak lakossági ügyfeleknek működik.
Kilistázza a legolcsóbb ajánlatokat, ha beírod az adatokat, hogy havonta milyen szolgáltatást mennyit használsz.
De most először azt kellene tisztázni, hogy gazdálkodó egyesület vagy nem gazdálkodó egyesület.
Most a végén nem gazdálkodót írtál, a kérdés alatt gazdálkodó, csak pénze alig van.
Banktól függ, hogy az ilyen egyesületeknek is ugyanazokat a számlákat kínálják-e mint a Kft-knek vagy nekik másfajtákat.
Én továbbra is azt mondom, hogy internetes kalkulátorokkal keresd meg a legjobb számlaajánlatokat, utána a bank honlapján nézd meg (vagy hívd fel a bankot), hogy olyan egyesület is tud-e nyitni ilyen számlát, amilyen a te egyesületed!
Jobbat nem tudok mondani.
Gondolom lesz aki reklámnak hiszi, de mindegy, ajánljon ő jobbat.
Ha erre az egyesületed is jogosult akkor szerintem ez nagyon-nagyon jó ajánlat, ha havonta legalább egy átutalás van a NAV irányába.
Kérdezz rá telefonon, hogy jogosultak vagytok-e rá.
Biztos van még hasonló vagy akár jobb ajánlat is, arra ajánlottam a kalkulátorokat.
Ezt meg, hogy legyen egy konkrét (jó) javaslat is.
Értem. Nos, amit linkeltem az szerintem megfelelő, ha havonta legalább egy átutalás lesz a NAV irányába. Gondolom lesz vagy még ennyit sem kell neki teljesítenie?
A neten biztosan találsz elég olcsó ajánlatokat, bár ha ez a feltétel teljesül, ennél jobbat nem nagyon, maximum hasonló jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!