Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Csalók lopják a pénzemet a...

Csalók lopják a pénzemet a kártyámról?????

Figyelt kérdés

Ma háronegyed hat körül hívott egy férfi egy banktól hogy az én kártyámról utaltam pénzt egy Szabó Zalán nevezetű embernek aki Budapesten lakik.Megkérdezte hogy melyik banknál vagyok(OTP).Aztán kérdezte hogy tud-e erről a tranzakcióról.Válaszoltam egy NEM-mel!Aztán lehet ,hogy kinyomtam vagy a férfi rakta rám a telefont.

Ahonnan hívtak szám a következő:+36306418673

Veletek történt már ilyen?

Kellene aggódnom emiatt?

Megnéztem az OTP appban hogy levontak-e pénzt ,nem vontak le.

#banki csalás #Van ennek igazságtartalma? #Át kettem vágva?
2022. nov. 21. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tűnt ez pénzed, hogy lopták el a pénzed?
2022. nov. 21. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"a bank soha nem hívogat telefonon senkit"

Ez mondjuk nem igaz. Engem szokott hívogatni. Ha cégnél egy új partner van akinek nagyobb, több milliós összeget utalok akkor a rendszer kidobja ezt náluk és gyakran felhívnak hogy tudok e erről. Meg kérdezi a partnert és hogy kb mekkora a kimenő összeg. Aztán megköszöni és jóvá hagyja az utalást.

2022. nov. 22. 05:58
 13/14 anonim ***** válasza:
eyértelműen csaló
2022. nov. 22. 09:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Csaló. A következő az lett volna, hogy lépj be a netbankba és utald el az összes pénzedet egy "biztonsági számlára", "ideiglenesen".

Én mondjuk az ilyen csalókat a saját belüknél fogva lógatnám fel az első fára.

2022. nov. 22. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!