Lesz még a Bitcoinban kisebb emelkedés vagy Ez már a mélypont?
Akkor segíts értelmezni.
Én úgy értettem, hogy meg kellene mondani, lesz-e emelkedés vagy ez a mélypont (azaz ennél már csak magasabb lesz).
Lefordítva: lesz-e a mostaninál magasabb az árfolyam vagy nem lesz?
De ha rosszul èrtelmeztem akkor javítsd ki :D
Tudom, azt gondolod, hogy a bitcoin valami újdonság - viszont ki kell, hogy ábrándítsalak: a pénzügyekben soha nincs új a nap alatt. Az arrogáns stílusodból le lehet venni hogy nem rég vált le a sggedről a tojáshéj és neked minden új, azt gondolod valamiféle haladó szellemiség vagy, úttörő csak mert bitkojnozgatsz - de hidd el ez koránt sincs így. :)
A bitcoin is egy ugyanolyan jószág mint bármi más, amivel az emberiség valaha kereskedett. És itt jelenleg az árfolyamra kérdeztél rá, ami hasonlóan minden más termék árfolyamához ingadozik. Az, hogy merre indul, senki sem tudja megmondani, felesleges is jóslatokba bocsátkozni - ugyanúgy mint minden más javak esetében - mert a pénzügyi piacokra az jellemző, hogy bennfenntes kereskedelmet leszámítva beépül azonnal (tudsz követni?) az árba minden, a jelenben elérhető információ. Azaz ha kiderülne például, hogy a bitcoin biztosan (ez fontos) 50000 usd lesz 2022.12.31-én, akkor azonnal felugrana az árfolyam 50000/((1+r)^(év végéig hátralévő napok/365)) értékre - ahol r az USD kockázatmentes kamatlába.
Egyszerűsítve, hogy te is megértsd: azért értelmetlen a kérdésed, mert ha most lehetne tudni a jövőbeli árfolyamot, az egyből a jelenlegi árfolyammá válna.
Ennek tudatában a kérdésed, hogy józsi mondja meg mi a jövőbeli árfolyam, olyan válaszok megszerzésére irányul, amik biztosan haszontalanok. A biztosan haszontalan válaszok megszerzésére irányuló kérdés hülye kérdés. De most legalább kaptál egy hasznos választ, ami nem válasz ugyan a hülye kérdésedre, de segítheti az edukációdat, hogy ne tedd fel holnap is.
" Ennek tudatában a kérdésed, hogy józsi mondja meg mi a jövőbeli árfolyam, olyan válaszok megszerzésére irányul, amik biztosan haszontalanok. "
Érdemes lenne utána nézned a bitcoinnak mert ponthogy az szabja meg az árfolyamot hogy Józsi mit gondol. A bálnák max rántanak egyet-egyet az árfolyamon, de Józsi nélkül ennek nem lenne igazi hatása. Csak ne úgy képzeld el a világot ahol egy Józsi van, hanem nagyon sok millió Józsiról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!