Kölcsönkértem a volt kollégámtól 20ezer forintot.Nem tudom visszaadni, mert köznen kirugtak és nem találok munkát. Feljelentett, szerintetek mi lesz ebből?
Már mikor dolgoztam, se tudtam kifizetni a lakást. Egyedül élek. Tartozok a bérbeadónak is egy csomó pénzzel, élelmiszerre sincs pénzem.
Kollégám megsajnált és kölcsön adott. Nem tudom neki visszaadni mert egyáltalán nem vagyok jól, mivel alig eszem illetve most munkát is keresek.
Ha találtam akkor is az albérletet kell törlesztenem.. nem akarok utcára kerülni..
Tehát jódarabig biztos nem tudom neki visszaadni.
Feljelentett. A pénzt a bankszámlámra utalta akkor mert nem volt készpénze.
Szerintetek lrsz valami az ügyből?
Azt mondta nem vár tovább.
Aztan hol jelentett fel? A rendorseg nem foglalkozik barati kolcsonok vissza nem fizetesevel..
Ez polgarjogi vita.
Mondtam, a rendorseg ezzel nem foglalkozik. Onkent adta. Az hogy te nem adtad vissza/nem tudod visszaadni nem a rendorseg hataskore. Nem tud ezert feljelenteni.
Ismetlem, ez polgarjogi vita.
Legrosszabb esetben megver/megveret.
Nem fogja tudni semmilyen perrel behajtani, szerződés nincs róla. Fényképezett facebook üzeneteket nem vesz figyelembe senki. emiatt nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!