Kitől lehetne kölcsönkérni?
Nem egy enget rengető összeg 400 ezer forintra lenne szükségem, és a fedezet meg 1 millió forint lenne, vagyis ha nem tudom visszafizetni egy bizonyos időn belül, akkor 1 milliót kell visszaadnom.
De nem jöhet szoba bank, mert, egyetemre járok, a kölcsön meg vállalkozásra kell vagyis fuvar vállalkozásra, ami 1 honap alatt megtérülne, csak senki sem ad ennyit, vagyis a családtól nem tudok kölcsönkérni.
Mit csináljak akkor?
"Nem egy enget rengető összeg 400 ezer forintra lenne szükségem,
- nos, ha nem eget rengető, akkor bizonyára Neked is sikerülne előteremteni. Bár nem tudom, tudsz.-e róla, hogy a minimálbér nettó 84 ezer ft, azaz ez kb. 5 havi minimálbér
"és a fedezet meg 1 millió forint lenne, vagyis ha nem tudom visszafizetni egy bizonyos időn belül, akkor 1 milliót kell visszaadnom."
Ühüm... és mi az a "fedezet"? Van autód, vagy ingatlanod? Mert fedezet alatt olyan dolgot szoktak érteni, ami MEGVAN, egyfajta zálog, biztosíték.
Ha nem fogsz tudni 400 ezret visszaadni, akkor miből lesz 1 milliód? Ez a "fedezet" ? :D
Ennyire hülyének nézel minket? :-)
"fuvar vállalkozásra" - és van autód, amivel vállalkoznál? Mert akkor lehetne az a fedezet.
Mondjuk még arra is kíváncsi lennék, mi az a fuvar-vállalkozás... Van vállalkozóid? Vagy feketén?
Ha érdekel, lehet tudok segíteni, de nem a Te metódusod alapján.
Egyébként valóban jó piac , legalábbis itt nálunk és van kontaktom egy esetleges együttműködéshez, de részleteket tisztába kellene tenni.
Vállalkozási hitel, diákhitel?
A megigérem, hogy visszafizetem, az nem fedezet.
A fedezet az bizony inngó vagy ingatlan, aminek értéke van.
Gondolom nem 400 ezer forintból inditanád a vállalkozást. Kizárt dolognak tartom, hogy havi 100%-os profitot hozna. (Ha lenne ilyen, akkor mindenki azt csinálná.)
Ha a többi részt meg tudtad oldani, akkor ez a "nem egy eget rengető összeg" már nem lehetne probléma.
"Az igéret szép szó, ha betartjuk úgy jó" mondás, az üzleti életben nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!