Magyar Allamkotveny ,ami 2018 ban kibocstott,az nem kamatado mentes?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy 2019 elott kibocsatott allampapirok nem kamatado mentesek csak az utaniak.Igaz ez?2022. nov. 4. 08:59
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez a reklamozott tobb mint 16 szazalekos kamatu államkotveny igy mar annyira nem is eri meg..?
2022. nov. 4. 09:31
3/8 anonim válasza:
Nem csak 18ban adtak ki államkötvényt
4/8 A kérdező kommentje:
Ezt amit en neztem,akkor adtak ki, azert irtam.Beugrott, hogy akkor a kamatadoval mi van ilyenkor.
2022. nov. 4. 10:14
5/8 anonim válasza:
Azt én értem, de ha nem olyan régit veszel akkor a kamatadó sincs, szóval megéri az a 16 százalékos
6/8 A kérdező kommentje:
Magyar államkötvény 2023 B a neve.
2022. nov. 4. 10:44
7/8 anonim válasza:
Ami 2019 junius 1 előtt indult az kamatadós,tehát a 2023/B is.
A buboros papírokkal egyébként más baj is van nem 100%-on lehet venni őket,lutri ha lejárat előtt el akarod adni azt milyen árfolyamon adhatod majd el,ha megnézed a vételi-eladási árfolyam különbséget az is elég magas.
És a bubort sem tudjuk hogy fog alakulni.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi.
2022. nov. 4. 13:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!