Melyik részvényt ajánlanátok a Bét-ről?
BÉT-en nem sok olyan részvény van, amit ér valamit is. OTP, MOL, Telekom, Richter, Kulcs-Soft.
Ezek közül csak Telekomot és Kulcs-Soft-ot vennék (OTP: a NER része, MOL: az olaj jövője bizonytalan + a jelene is kérdéses), leginkább USA részvényben érdemes gondolkodni szerintem.
Pontosan egyetértek. a MOL rövidtávon sokat hozhat, de az olajat (benzines autókat) ki akarjuk vezetni.
az OTP-re veszélyt jelenthet a Revolut,a Wise, de még mindig értékes éga hitelállományok miatt.
Én Richterbe fektettem, gyógyszerre mindig szükség lesz, ha meg véget ér a háború, az árfolyam az orosz piaci kitettség miatt emelkedni fog. Már ha véget ér valaha.
A Telekomot talán felválthatja egy FB, egy Skype vagy valami hasonló. Ahogy sms-t sem ír már senki, a telefonos (nem netes) hívásoknak sem látom a jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!