Milyen fizikai munkát végezhetnék/ajánlanátok nőnek?
Sziasztok! Szeretnek meg egy szakmát tanulni, valami burkoló, építész, ilyesmire gondoltam. Tudnátok ajánlani olyanokat, amik érdekesek és esetleg fizikai erőmből kifolyólag én is meg tudnám csinálni ? :)
23N
Árammal semmiképpen nem szeretnek foglalkozni, mindig kerültem és féltem tőle, mert sajnos sok rossz tapasztalatom volt, úgyhogy BÁRMI MÁS érdekelne inkább :)
A hodegburkolo tetszik, esetleg a belsoepitesz vagy lakberendező is szoba jöhet ? :)
Lakberendező felesleges
Miért nem csinálsz meg egy targoncás jogsit? Keresel helyet ahol be tudsz tanulni azt mehet.
Olyan szakma érdekelne, ami jól fizet.
Jelenleg egyetemista vagyok, de szeretnek melle még egy szakmát (berszamfejto szakmám van).
A festőt nem ajánlanám, nagyon sokat kell létrázni és megerőltető a létrán 'egyensúlyozni' egész nap. A villanyszerelőt szintén nem, mert rengeteget kell vésni, az is elég megerőltető és baromira poros.
Én nőként a burkolást választottam, de nem fenékig tejfel, sokszor van izomlázam. Előtte 45-50 kilókkal guggoltam, elég jó a kondim, sőt sokkal jobb, mint pár 20-on éves kis fiatal burkolónak, de azért így is fárasztó. A legnagyobb amit emelned kell kb 25-30 kiló, nyilván nőként nem fogsz óriáslapokkal dolgozni vagy anyagosan munkát vállalni.
Azt javaslom mielőtt elkezded menj el egy praktikerbe és rakj arrébb pár 25 kg-s zsákot, ha könnyedén megy, akkor mehet. Ha nehéz, akkor inkább el se kezd a tanfolyamot, mert ez a legkisebb zsák amit emelni fogsz, a többi lehet 40 kilós is.
A belsőépítész és a lakberendező nem fizikai munka és mind a 2 rohadt nagy ismeretséget igényel, nem igazán lehet magad reklámozni facen stb. + ahhoz, hogy ez menjen is kell egy minimum alapszintű építőipari ismeret, hogy egyáltalán meg tudd tervezni a munkát és át tudd venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!