Milyen munkát végezhetnék ha nincs "jó kommunikációs képességem"?
Ez egy elég fontos skill, ezért érthető hogy kb. mindenhova odaírják. Ez nekem jelenleg nincs meg. Megyek majd egyetemre,ott az évek alatt ezt megoldom, de most a semmiből kell kiindulnom. Egy évet szeretnék előtte dolgzni, hogy gyűjtsek.
Barátságos, meg nyitott vagyok. Egy interjún még éppen lehet el is tudnám adni magam. Viszont nem igazán vagyok közvetlen, meg nincsenek teljesen kiforrva az általános szociális képességeim, így a beszélgetés, small talk, és társai annyira nem mennek gördülékenyen.
A call centeren még gondolkoztam például. Mivel ott nem társalogni kell hanem általában valamiben kisegíteni. Az még szerintem menne is, viszont az irodában nem tudom mi a helyzet. Meg hát lehet hogy ott kikészítenének a nyomorék telefonálók de az már más dolog.
Egy évre pont jó valami nyüzsis hely, úgyis kibírod.
Annál jobb gyakorló terep nincs.
A telefonos meg legyilkol, nagyon embertelen, másodpercre mérik mennyit beszélsz te, mennyit ő, stb.
Én is így vagyok, első munkahelyem egy nagyon nyüzsgős / kommunikációs helyen volt. Csak azt érte el, hogy még jobban nem szeretem az ilyen helyeket.
Őszintén utálom ezt az elvárást, nem mindenki születik perfekt kommunikációs képességekkel és nagyon sok függ a személyiségtől is szerintem. Én nem értem miért veszi ezt az elvárást teljesen alapnak a legtöbb munkáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!