Milyen valutában lenne érdemes tartani a tartalékot?
Olyan 5-6 millió ftot félre kéne tegyek valami értékállóbb fizetőeszközbe. Anno mikor 380-390 Ft környékén mozgott az euró akartam váltani de a bankárok azt mondta várjunk vele majd le megy még, aha le is ment csak nem az euró...
Csak most ha beváltom azt az 5-6 millát akkor lesz 12000-14000 körüli euróm. Hogy járok jobban? Ti mit csináltok a félretett pénzetekkel?
Igazából arra is gondoltam, hogy több részre osztanám eztán Z összeget.
Külföldi Valuta
Crypto
Értékpapír
Arany
F.szság, vagy nem rossz ötlet? Illetve aranyat hol érdemes venni? A Facebook reklámozza ezt a "legyen aranyad" vagy "vegyél aranyat" nem tudom már mi a neve, a fickó neve viszont B.rth. K.roly. ott elég sok a papír munka és az arany is sokára érkezik meg. Szóval bizalmatlan vagyok...
A gold(XAUUSD) eléggé jövedelmező. Nagy elmozdulásokra képes. Mai nap is 300+ pipet mozdult el a CPI bejelentés után. Én szeretek rajta kereskedni.
Én a helyedben kuwaiti dinárban tartanám a pénzem. Elég jól mozog az árfolyam, így ha ügyes vagy eltudod kapni az alsó árat és úgy vásárolni. 1200-1400 FT között van 1 kd.
Shitcoin 😂
5ös, a válaszod első felét nem értem 😅
Nem vagyok benne ezekben a pénzügyekben.
Először inkább olvass el egy befektetési könyvet mielőtt bármit is csinálsz. Sokan úgy gondolják hogy befektetnek és az majd hozza a sok pénzt. Ennek általában az a vége hogy a számlájukat elégetik. Hiába fektetsz be bármibe, ha az elviszi a pénzed, ha még jó is volt a spekuláció.
Akik egy alap fundamentális, technikai elemzést nem tudnak csinálni azoknak ez csak egy szerencsejáték. Vagy bejön vagy nem. A nagy számok törvénye szerint általában elbukják az összes pénzüket, ahogy a kaszinóban az emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!