Free Revolut account esetén voltaképp ki fizeti a révészt? Mi ebben a jó a revolutnak?
Szóval pénzt töltök fel a revolut egyenlegemre, majd az ő virtuális kártyájukkal fizetgetek a neten. nem épp nagy összegeket, de akkor is- ebben mi a biznisz a revoltunak? Mert ami kis szar pénzt oda feltöltök (max 10-20.000 ft) az el is megy napok alatt.
Ők meg adják alá az infrastruktúrát. Ez NEKEM jó de miért jó NEKIK? MI benne a biznisz nekik?
1. Amikor te kártyával fizetsz akkor a kereskedő keményen fizet érte, %okat...
2. Ha pénzt válasz rajta (a felhasználók 99%a ezt teszi) azon szintén keresnek
3. A revolut bízik benne, hogy idővel akár prémium elofizeto leszel
"2. Ha pénzt válasz rajta (a felhasználók 99%a ezt teszi) azon szintén keresnek"
Hát nem tom más mit vált én ft-ot töltök fel és ft-ban is fizetek hazai webshopokban...
és eszem ágában sincs prémium lenni addig érdekel az egész amíg inygen van, ha már 5 ft-ba is kerül onnantól felejtős
és akkor mondjuk az X webshop megszívja ha rendelek egy filléres dolgot ami szállítással együtt is csak 2000 ft és revoluttal fizetek???
mert annyiba van nekik a járulékos ktg hogy az 1000 ft-os termék haszna árrése el is apadt?
Azon keres, hogy en pl ingyen kezdtem hasznalni, mar premium vagyok, milliokat tartok ott es valtok rajta, stb.
Illetve az egyik cégem is revoluttal bankol.
Csoro diakokon akik a zsebpenzuket toltogetik ra nyilvan nem szakitanak semmit.
"Csoro diakokon akik a zsebpenzuket toltogetik ra"
Én rég nem vagyok diák az 52 évemmel és rég nem a zsebpénzem töltögetem rá, de eszemben sincs a litván devizakülföldi cégre 10-20.000-nél többet rábízni.
Eszemben sincs.
Főleg ezek után nincs!
Még azt is meggondolom a szaros 10.000-et náluk hagyjam-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!