Hol nyissak bankszámlát? Diák vagyok és szegény.
Figyelt kérdés
Van olyan bank, ahol nem vonnak le havonta róla összeget valami címén? Raiffeisen bankba jó?2010. szept. 24. 15:47
1/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindenhol levonnak pénzt a számlakezelésért (mert hát azért végeznek munkát vele); max akkor nem, ha vállalod, hogy havonta befizetsz x összeget a számládra.
2/9 anonim válasza:
A Raiffeisennél van ingyenes bankszámla
Bázisszámla a neve. Havi 2x ingyenes pénzfelvétel, és internetbank is van hozzá ingyen.
Ha más szolgáltatást nem veszel igénybe, semmibe nem kerül.
3/9 anonim válasza:
OTP-nél kimondottan diákoknak van, sajnos, a csomag nevét nem tudom. Itt semmiért nem kell fizetni.
4/9 anonim válasza:
Szerintem neked a Takarékszövetkezet lesz a legjobb.Nekem is az van nincs rajta semmi mozgás havi 100 Ft vonnak le. A többi az mind kamu valamit mindig vonnak le pl velem az otp 650 valahány forintért levelezet alkalmankét hogy ennyit meg annyit fizessek megszüntettem.
5/9 anonim válasza:
AXA ingyenes bankszámla. Egyszeri nyitási díj van. Internetbank nélkül 2800Ft, internet bankkal 6800Ft.
A számlanyitás díj befizetése után, további költségek NINCSENEK. Nincs havi és éves díj, kártyadíj, internetbank havidíj, papíralapú számla is ingyenes.
6/9 anonim válasza:
Erste Bank - Szemeszter számla csomag, 25 éves korig ingyenes. Egy diák igazolvány kell az igényléshez!
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
és te miért hirdeted az axát már második helyen látlak :@ Tudod nekem tapasztalatom van és JÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!