Ha utalok 2 milliot netbankbol (erste privilegium L), von le kezelesi koltseget?
"Ha utalok 2 milliot netbankbol (erste privilegium L), von le kezelesi koltseget?"
Erre ad választ a kondiciók nevű közlemény. Megkeressem a neten, vagy megtalálod?
"de akkor ezek szerint minusz kezelesi koltseg."
Nincs "ezek szerint", amíg Te nem tudod, hogy kell-e fizetned az utalásért. (Nekem pl. olyan számlám van, hogy nem kellene.) Az, hogy a visszautalásnál mennyi a levonás, a licitálás feltételei között szerepel.
Privilégium L számlacsomag évek óta nincs az Erstenél sajnos. Nekem is az volt. Átminősítették Privilégium 2.0-vá. A L számlacsomagnál ingyenes volt az átutalás, a mostaninál már nem.
Ha nagyon régen nyitottad a számlát, talán 2015-ben valameddig, nem tudom pontosan, akkor maradt Privilégium L. Akkor továbbra is ingyenes.
Ez nem olyan dolog, amin vitatkozni kellene. El kell olvasni a kondiciókat:
20. oldal
1. Belföldi forint tranzakciók Erste Privilégium "L" Bankszámla
1.A Eseti forint átutalás
Internetbank és mobilalkalmazás
Bankon kívülre
Emelt szinten
0 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!