Vegrehjató mit tud elvinni?
Figyelt kérdés
Anyukám tartozik, amit most tudott meg, valami telket örökölt amiről nem is tudott.
Anyukámnak nincs jövedelme. Ápolásin van, húgomat ápolja.
Most így ha kijön a végrehajtó, mit tudnak elvinni?
Eléggé szerény körülmények között élünk.
Nekem vannak nagyoobb elektromos eszközeim, Tv, Játékkonzol, számítógép. Ezek közűl a számítógépnek vannak meg a papírjai, 1 év alatt raktam össze. A játékkonzolt, meg részletben fizetem, de az Anyukám nevén van, mivel a szolgáltatónál ahol van csak neki engedték kihozni. De én fizetem, én használom.
Akkor most a konzolt a végrehajtó lefoglalhatja mert anyum nevén van, még úgy is hogy 1 évig fizetni kell a részletet?
2022. júl. 14. 09:31
21/22 anonim válasza:
Elmehet végrehajtásig közben folyamatosan nő a tartozás. De ha árverezés után marad plussz összeg az a tulajdonosé.
22/22 A kérdező kommentje:
A végrahajtás mag a földhivataltól jöt, hogy a tartozás nem lett kifizetve, így a végrehajtóhoz vitték az ügyet. De még nincs bírosági végzés. Csak avégrehajtó szólt hogy az ügy náluk van.
2022. júl. 20. 16:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!