Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vegrehjató mit tud elvinni?

Vegrehjató mit tud elvinni?

Figyelt kérdés

Anyukám tartozik, amit most tudott meg, valami telket örökölt amiről nem is tudott.

Anyukámnak nincs jövedelme. Ápolásin van, húgomat ápolja.

Most így ha kijön a végrehajtó, mit tudnak elvinni?

Eléggé szerény körülmények között élünk.

Nekem vannak nagyoobb elektromos eszközeim, Tv, Játékkonzol, számítógép. Ezek közűl a számítógépnek vannak meg a papírjai, 1 év alatt raktam össze. A játékkonzolt, meg részletben fizetem, de az Anyukám nevén van, mivel a szolgáltatónál ahol van csak neki engedték kihozni. De én fizetem, én használom.

Akkor most a konzolt a végrehajtó lefoglalhatja mert anyum nevén van, még úgy is hogy 1 évig fizetni kell a részletet?

2022. júl. 14. 09:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Elmehet végrehajtásig közben folyamatosan nő a tartozás. De ha árverezés után marad plussz összeg az a tulajdonosé.
2022. júl. 20. 08:30
 22/22 A kérdező kommentje:
A végrahajtás mag a földhivataltól jöt, hogy a tartozás nem lett kifizetve, így a végrehajtóhoz vitték az ügyet. De még nincs bírosági végzés. Csak avégrehajtó szólt hogy az ügy náluk van.
2022. júl. 20. 16:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!