Éremes euróba átváltani a megtakarított pénzemet?
Figyelt kérdés
Pár millió ft-ról van szó.
Azért gondoltam átváltani, mert a forint gyengül. Vgay tévedek? Fog még gyengülni?
2022. júl. 10. 18:30
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes átváltani euróra?
2022. júl. 10. 19:02
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Majd meglátjuk, jövőre ilyenkor mennyi lesz az árfolyam, érdemes volt-e átváltani. Persze lehet, hogy rövid távon lesznbek kilengések mindkét irányba, de hosszú távon nem fog gyengülni a forint.
8/16 Demion válasza:
Nem az a kérdés fog-e gyengülni a forint, hanem, hogy mennyit. Év végéig 5ftot? 10et? 50et? Bármi benne van a pakliban.
Akik azt írják nem fog gyengülni nem tudom mire alapozzák ezt, jelenleg semmilyen fundamentum sem támogatja a forint erősödését.
9/16 anonim válasza:
Hosszútávon biztos, hogy gyengülni fog a forint, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök. Mivel lemondani biztos nem fog, szerintem megéri, én is váltottam át.
Annak idején 310-es árfolyamnál is váltottam, pedig akkor is volt, aki azt mondta, hogy nem érdemes, mert majd 300 alá megy később úgyis... Azóta is csak felfelé ment. Időszakosan esett vissza, de hosszútávon mindig csak emelkedett.
10/16 anonim válasza:
Na megjöttek a fletó és karigeri talpnyalók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!