A PayPal-lal szeretem volna vásárolni,társítottam isavirtuális kártyát az oldalhoz a Webshopban felvolt sorolva a PayPal-lal lehetőség rányomtam a fizetésre az oldal elvette a pénzt de nem vitt a PayPal-lal oldalra és a PayPal oldalán sem jelentmeg?
A Paypalnak nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálata. Bár láthatólag magyarul se tudsz normálisan.
Írd már le érthetően, hogy mit csináltál!
Ezen az oldalon vásároltam,
PayPal-lal regisztrált kártyával, de nem jött semmilyen Vissza igazolás de a pénz élményt. Hogyan kapható vissza a pénzemet?
Pfff... innen ugyan sehogy. Meg se kell nyitnom az oldalt, már a domain névből lejön, hogy csalás az egész. Nem értem, hogy nem volt egyértelmű, hogy egy zagyva nevű orosz domain nem lehet más, csak csalás...
A Paypal-nek ehhez semmi köze. Egyszerűen fogtak egy Paypal-nek látszó felületet, ahol te naív módon megadtad a kártyád adatait, amiről szépen le is vonták a pénzt. Sosem fogod viszont látni azt a pénzt. És jobban teszed, ha a kártyádat is letiltatod, mert le fogják csupaszítani a számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!